Rózsa Csilla újra az elütőn!

 

Tavaly sérülés miatt kihagyta, idén azonban ott van az IOA CHAMPIONSHIP indulói között Lajtai-Rózsa Csilla. Helyszín, a kaliforniai Beaumont, ahová hetedik alkalommal látogat a Symetra Tour mezőnye. A 125 ezer dollár összdíjazású háromnapos torna pénteken veszi kezdetét. A CUT-ot pedig két nap után húzzák. Majd hétfőn - a tervek szerint – az LPGA kvalifikációs versenyére utazik.
 
 
A hazai golfsport legjelesebb képviselője, Lajtai-Rózsa Csilla a sporttörténelmi LPGA debütálása után, az első számú profi női versenysorozat előszobájának számító Symetra Touron versenyez a hétvégén, amelynek harmadik állomását rendezik.
 
Csicsi villámrajtot vett. Kiváló játékkal, holtversenyben az ötödik helyen fejezte be a szezonnyitót -9-es score-ral.  A második fordulóban pedig minden a feje tetejére állt. Nem találta a ritmust és a szerencse sem volt mellette (több gurítása is kifordult a lyukból, a szerk.) plusz nem is érezte jól magát, ami ártott a koncentrációjának. Ennek eredményeképp lemaradt a CUT-ról. Csicsi így is a kereseti lista 8. helyén áll, ami megfelel az elvártaknak, ugyanis a nagy cél, az év végi top 10-es ranglista-helyezés, amivel megszerezheti az LPGA kártyát. Ez nagyban hozzájárulhat majd az olimpiai kvalifikációhoz.
 
Csilla pénteken - magyar idő szerint 16:15- kor - üt el a Morongo Golf Club at Tukwet Canyon par 72-es pályáján.
 
Fontos információk
Verseny: 54 lyuk
Díjazás: $125. 000
Par: 72
Yardage: 6,527
 
 
Az EREDMÉNYEKET ITT követheti!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés