A tettek mezején

 
Hideg Dani folyamatosan ingázik Budapest és Bácsfa között, de az utóbbi időben többször megfordult a fejében, hogy hazaköltözik. Szeretné megtalálni az egyensúlyt a magánélete és a munkája között. Ennek okán kevesebbet vállal legújabb munkahelyén, a Welten Golf Clubban, és sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a hazai oktatásokra.
 
„Nagy megtiszteltetés, hogy megkerestek. Több mint 700 fős a bázisuk. Van egy csodálatos 18 szakaszos pályájuk, plusz 3 gyakorló par3-as szakasz. Mindenképp előrelépést jelent a karrieremben, ráadásul mindössze másfél órára van Budapesttől! Szívesen látunk mindenkit, aki szeretne játszani nálunk. Nagy valószínűséggel sikerül kiharcolni egy kedvezményes green fee-t a magyaroknak!” – tette hozzá.
 
Egyebek mellett elmesélte, hogy sikeres téli szezont teljesített és az új idényben, az eddigi dolgokon fordítva, a magyarországi oktatás élvez prioritást.
 
„3 hetet töltöttem Törökországban, összesen több mint 70 magyar játékos fordult meg a táborokban. Mindegyik turnus remekül sikerült, bár való igaz novemberben az időjárás hagyott kivetnivalót, de februárban kárpótolt minket mindenért. Amikor épp itthon voltam Magyarországon, a Sárkány Indoorban oktattam tanítványaimat, illetve amikor jó volt az idő, Tatán és a St. Lőrinc Golf Clubban edzettünk. Idén sokkal nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a hazai oktatásokra, épp ezért hetente csak 1-2 napot leszek külföldön.”
 
Hideg Dani nem titkolja, hogy lángra lobbantották a szívét: szeretné bizonyítani, hogy ez nem csak üres frázis. Úgy döntött, a szavak helyett beszéljenek a tettek.
 
„Bevallom, a hazaköltözés gondolata egy lány miatt fordult meg a fejemben először” – fogalmazott, majd hozzátette, heti egy-két napot vállal új klubjában, a Welten Golf Clubban.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés