Közösségépítés felsőfokon

 
A Golfiesta lelkes csapata egy újabb remek időszakot töltött Tenerifén.  A golfozás mellett a pihenés, a szórakozás sem maradt el, hiszen a vidámságé, a kikapcsolódásé volt a főszerep. Ahogy Csikós Gábor fogalmazott, a Tenerifei edzőtábor már rég nem csak a golfról, hanem a test fizikai fitten tartásáról, és a helyi ételkülönlegességek megismeréséről, no meg persze a Golfiesta közösségi életének építéséről szól!
 
„Nagy öröm, hogy a tábor alatt előtérbe került az az üzenet, amely a Golfiesta egyesületet anno életre keltette: a Golfiesta egy olyan közösség, ahol a barátság, a család és a golf iránti szeretet találkozhat. Nem szeretnék dicsekedni, de ismét sok pozitív visszajelzést kaptunk. Mióta hazajöttünk gyakorlatilag állandóan a telefonon lógok.
 
Mindenki kívánsága teljesült a programok kiválasztásánál. Feleségemmel mindent megtettünk, hogy az igények megvalósulhassanak. Volt, aki a délelőtti technikai edzések után 9 lyukat akart csak játszani, akadt olyan is, aki reggel játszott 18 szakaszt és utána foglalkoztunk egy kicsit a különböző ütésekkel. Ugyanez igaz volt a gasztro élményekre is, amiből szerencsére volt részünk bőven!
 
Egy marketinges résztvevő azt mondta, hogy ilyen harmonikus légkört még sehol nem tapasztalt, ahol a különböző korosztályok megtalálják a közös hangot és szinte családtagként tekintenek a másikra.
 
Összefoglalva: nagyon örülök, hogy egyre többen megismerik a Golfiesta SE hangulatát, versenysorozatait, szervezett útjait. Úgy vélem, hogy igazi közösséget sikerült összekovácsolnunk, ami igen jól működik, ahol golfbarátok találnak egymásra és nem csak a tábor keretében, hanem a mindennapokban is találkoznak! Szóval elértük az elsődleges céljaink egyikét, most jöhetnek a következők…!”
 
Lassan, de biztosan közeledik a szezon
 
„Felpörögtek az események a Golfiesta háza táján. Szépen építgetjük idei évünket. A szokásos tour mellett (május 12-én rajtol, a szerk.!), havi rendszerességgel tartunk tematikusan felépített klubnapokat, melynek keretében igyekszünk felhívni a golfozók figyelmét néhány, golfhoz köthető fontos témára. Az első alkalommal Takács Kinga látogatna el hozzánk, aki a sérülések megelőzésről beszél a jelenlévőknek. Néhány hely még kiadó, várjuk a jelentkezéseket (Részleteket ITT olvashatnak). Szeretnénk a résztvevőknek értéket, tudást átadni az úgynevezett Workshoppokon, elméleti és gyakorlati órák keretében.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés