XV. Országos Étterem Hét

 
A tavaszi Országos Étterem Héten a hazai gasztronómia számos jól ismert séfjének főztjét is megkóstolhatják az ízek szerelmesei a programban résztvevő top éttermekben.
 
Március 18. és 24. között az előzetesen asztalt foglalók az ország minőségi éttermeinek kínálatával ismerkedhetnek meg 3 fogásos menük révén. Mindezt egységes árakon: 3 900 forintos Top, 4 900 forintos Prémium, vagy 5 900 forintos Exkluzív kategóriában.
 
Az egy hetes programban résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermekben olyan ismert nevek is főznek, mint Bicsár Attila, a Traktor Farmfood Restaurant, Horváth Szilveszter, a győri La Maréda étterem, Takács Lajos, a Kobuta japán étterem, vagy Varga Roland, a Marriott Hotelben működő DNB Budapest séfje.
A legkiválóbb alapanyagokból készített menüsorok változatos ízvilágot és stílust képviselnek a gasztronómiai palettán. Az éttermek bemutatkozó ételsorai kiválóan reprezentálják nemcsak az adott hely konyhájának jellegzetességeit, de a népszerű gasztronómiai trendeket is.
 
A tavaszi Országos Étterem Hétre az éttermek kizárólag előzetes asztalfoglalás alapján fogadják a vendégeket. Időpontot és asztalt foglalni mostantól lehetséges a www.etteremhet.hu oldalon.
 
A tavaszi rendezvényen részt vesz a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) több vendéglátója is.

Port.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés