Lesz egy új gomb a Facebookon

 

A Facebook nem most kezdett érdeklődni a videojátékos tartalmak iránt, már korábban is foglalkoztak vele. Ennek következő lépcsőfoka egy új gomb megjelenése lesz a mobilappban.

Időnként nem csak a szolgáltatást magát, az annak elérését segítő alkalmazásokat is bővíti a Facebook. Most ismét egy ilyen újdonság érkezéséről hallani, amelyet a videojátékok iránt érdeklődőknek készítenek a közösségi oldal fejlesztői. Ezt maguk is elismerték.

Egy új gombról van szó, amely a Facebook fő alkalmazásában kap majd helyet, abban a sávban, ahol a hírfolyam és az értesítések ikonja is található. A “Gaming” névre keresztelt menüpont azonban nem csak egy egyszerű gomb lesz, a TechCrunch szerint ennél jóval többről lehet szó: elképzelhető, hogy a Facebook még jobban be szeretné magát ásni a témába, ennek első része pedig egy új csatorna, illetve az ahhoz vezető út elkészítése.

© Facebook

Azt még nem tudni, hogy a gomb mikortól lesz elérhető, azt viszont igen, hogy elsősorban gyűjtőeszközként működik majd: egy helyre zsúfol minden olyan képet, videót és bejegyzést, ami a videojátékokhoz kapcsolódik.

(hvg.hu)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés