Bővül Kisoroszi csapata

 
Kisebb-nagyobb változások történtek a télen a Magyar Golf Club háza táján, ami bizonyítja, hogy a tulajdonosi kör továbbra is maximálisan elkötelezett a golf iránt. A klubház és környéke némi infrastrukturális fejlesztésen esett át, valamint új head pro-val és új ügyintézővel bővült a kisoroszi csapat – erről Nagy István és lánya Zsófi számolt be lapunknak.
 
„A Magyar Golf Club hamarosan tavaszi üzemmódra vált, de még március 15-én téli kedvezményes árakon vehetik igénybe a játékosok a pályát. Szombattól azonban hirtelen kitavaszodik és már frissen nyírott greenekkel nyári greenfee árakkal várjuk a golfozókat. Érdemes tehát minket választani, ugyanis a kedvező játéklehetőség és a nagyszerű pálya mellett bárral, rage-dzsel és meleg étellel várjuk a golfozókat” – mondta Zsófi, aki hozzátette, nagyon örül az új csapattagok érkezésének is:
 
„Lugosi Balázst mindenki ismeri a magyar golfos berkekben. Boldogok vagyunk, hogy idéntől ő látja el a head pro-i munkakört. Üdvözöljük továbbá a csapatban Józsa Renátát is, aki a Magyar Golf Club adminisztrációs kisasszonya lesz. Fontos információ még, hogy március 18-tól a recepció hétfőn és kedden zárva tart, de a télen már jól bevált borítékos rendszerrel biztosítunk játékot, valamint kávét, teát a golfozóknak. Ezeken a napokon a fizetés csak kézpénzzel lehetséges.  A hét további napjain (szerdától vasárnapig) a tavaly megszokott módon várjuk a játékosokat.”
 
Nagy István az MGC elnöke bizakodva tekint a 2019-es szezonra.
 
„Kisebb fejlesztéseket hajtottunk végre a pályán és környékén, hiszen a cél a színvonal emelése és a szolgáltatások bővítése. Ezért idéntől egy rendezvényszervező irodának adunk helyet, akik a céges eseményeket, az esküvőket és a nyílt napokat fogják szervezni. Emiatt a sátrunkra ráncfelvarrás vár, teljes tető és padlócsere. Emellett egy új, gyönyörű bag tárolót is építettünk a játékosoknak. Ami a pályát illeti: a kora tavaszi időjáráshoz képest nagyszerű kondíciónak örvend és bízunk benne, hogy a tavalyi színvonalat tudjuk hozni, amikor egész évben csúcs formában volt.
 
Jómagam is nagyon örülök annak, hogy Lugosi Balázzsal és Józsa Renátával erősödött a csapat. Üdv nálunk! Bízom a sikeres szezonban!”

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés