A „marokkói part gyöngye “

 
Andrási Noémi és párja Bognár Zsolt nagyszerűen érezték magukat társaikkal együtt, a Tóbiás Zsolt által szervezett marokkói edzőtáborozáson. Noémi kiemelte, hogy a Tikida Golf Place tökéletes helyszín a golf szerelmeseinek, ugyanis pályaszállás lévén, minden csak egy lépésre van.
 
„Mindenre kiterjedő élményt kaptunk a komplexumban. Az első perctől az utolsóig – golfozás előtt, közben és után - is jól éreztünk magunkat. Az impozáns létesítmény a gyönyörű panorámával, már tavaly is levett minket a lábunkról, ezért szerettünk volna duplázni. Nem véletlenül nevezik Agadirt a „marokkói part gyöngyének “! Mindennel elégedettek voltunk (tisztaság, személyzet, wellness, szoba, golfpályák). Ha tehetném többször is ellátogatnék ide!” – kezdte élményeit mesélni Andrási Noémi, majd az edzőtáborra is kitért:
 
„Tóbi nagyon szimpatikus és jó edző. Nála kezdtem el anno golfot tanulni és a kapcsolat azóta is tart. A párom Szigeti Csabához jár, de mivel nagyon szeretünk együtt golfozni elkísért Marokkóba. Minden reggel range játékkal kezdtünk, chip, putt, rövid- és hosszújáték gyakorlással, majd délután pályajátékkal folytatódott a program, naponta váltakozó flight-társakkal. Volt olyan nap, amikor 27 lyukat játszottunk! Nagyon sokat adott nekem ez az egy hét, és alig várjuk, hogy megkezdődjön a hazai szezon!” – lelkendezett.
 
„Anno kicsit ódzkodtam a golftól. Először egy zord novemberi napon voltam golfpályán a párom invitálására, hogy caddyzzek. Annyira szétfagytam, hogy kijelentettem magamban: többet nem akarok még golflabdát sem látni! És láss csodát, pont az ellenkezője történt. Alig vártam, hogy kitavaszodjon és elkezdhessem. Mindennek már 4 éve.” – emlékezett vissza.
 
„Azóta a golf és én elválaszthatatlanok vagyunk. Nagyon lelkes vagyok. Highland és Golfiesta tagként szeretnék minél több megmérettetésen indulni idén. Mindent szeretek ebben a játékban. Igénybe vesz mentálisan és fizikálisan egyaránt, emiatt teljesen kikapcsol. Buzog bennem a versenyszellem és hajt a sikerélmény is, és bízom benne, hogy alkalomadtán Zsoltot is megverhetem! – mosolyog – Cél a rangos versenyek légkörének megszokása és a hcp javítás.”

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés