Van érzéke a lyukakhoz

Nem is indulhatott volna jobban a 2019-es év az Academy Golf Club házi bajnokának, Bacsa Lászlónak, ugyanis a hetes szakaszon hole in one-t ütött.  De vajon milyen elvárásokkal készül az idei szezonra? Ezt próbáltuk körbejárni beszélgetésünk során.
 
 
HG Kérlek, mesélj egy kicsit magadról, hogy jobban megismerhessünk. Mivel foglalkozol, amikor nem golfozol?
 
BL A munkám: értékesítés és online marketing a Kárászy Kft.-nél. Mint minden gyerek, én is focival kezdtem, aztán jött a tenisz, amit versenyszerűen űztem és ezt váltotta a golf, ami nagyon boldoggá tesz! Végre találtam egy labdasportot, ahol nem kell futni! :)
 
Amikor tehetem ütőt ragadok. Szinte minden nap, munka után az Academy Golf Club pályáján kötök ki, hiszen csak öt percre van a munkahelyemtől. Sajnos van mit bepótolnom, mert elég későn botlottam bele ebbe a sportba, viszont annál hamarabb vált a szenvedélyemmé, az életem részévé.
 
HG Hogyan jött a golf?
 
BL Az egyik barátom édesapja révén ismertem meg a golfot, aki egyben a főnököm is. Hatalmas köszönettel tartozom neki, hogy megmutatta ezt a sportot és támogat benne. Sosem gondoltam volna, hogy nyugdíjas korom előtt golfozni fogok, de a lyuk szeretete a közös szenvedélyünk lett. :)
 
HG Mi motivál ebben a játékban?
 
BL A legnagyobb ösztönző erő a hcp módosítás, igyekszem egyre lejjebb vinni. Nagyon szeretem a versenyek hangulatát, hogy van tétje a dolgoknak. Engem mindig is motiváltak a versenyhelyzetek, olyankor mindig sokkal jobban tudok összpontosítani a játékra.
 
HG Miként értékeled a tavalyi évedet és milyen elvárásokkal készülsz 2019-re?
 
BL A tavalyi évnél szebbet nem is kívánhattam volna. 2017 tavaszán kezdtem el golfozni, és 2018-ban már versenyeztem is. Több mint 30 megmérettetésen álltam az elütőre, és sikerült levinni a hcp-met 16,1-re. Emellett az Academy Golf Club házi bajnokságát is megnyertem, talán ez az eddigi legnagyobb eredményem. Ezért hatalmas köszönettel tartozom Lugosi Balázsnak és Lugosi Tominak! Rengeteget segítettek abban, hogy megszeressem a golfot és legyenek sikerélményeim!
 
Ha 2019-ben is hasonló szezont produkálok már elégedett leszek. Remélem sikerül 12 környékére levinni a hcp-met. Rengeteg edzést és gyakorlást tervezem idénre is. Szeretném még megköszönni a támogatást a családomnak, a főnökömnek és a barátaimnak is. Nélkülük nem tarthatnék itt.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
13
20
23
24
27
29

banner ugynoksegi v2 260px


zsirafmagazin hg re

 

joga ipaper header

Keresés