Élmények Marokkóból

 
 
 
A 2016-os év edzője pár napja tért haza Marokkóból, ahol jó ismerősként, már-már barátként fogadták.  A Highland pro-ja nagyon eredményes edzőtáborról számolt be lapunknak, amit mi sem bizonyít jobban mint az, hogy az eredetileg kéthetesre tervezett gyakorlás, a nagy érdeklődésre való tekintettel három hétre bővült.
 
„Jó újra itthon lenni! Nagyon hiányzott már a családom, így örülök, hogy velük lehetek egy kicsit – kezdte értékelését Tóbi, majd az edzőtáborra is kitért:
 
Nagy öröm, hogy ennyire népszerű volt a tábor és az időjárás is velünk volt. Végig meleg, napos időnk volt, ideális körülmények között készülhettünk. A tanítványok, - lehetett látni - napról napra fejlődtek, a magasabb szinten lévő játékosok és a kezdők egyaránt. A második héten a golffal még csak ismerkedők voltak nálam, akikkel 9 szakaszt játszottunk. Sőt akadtak olyanok is, akik nem golfozóként érkeztek, de már úgy jöttek haza, hogy valószínűleg elkezdenek játszani, bővítve ezzel is a magyar golfozói társadalmat.
 
A harmadik héten már a szokásos, visszatérő tanítványaim voltak velem. Ők is sokat léptek előre a táborban. Mindenki készen áll a szezonra, várjuk a folytatást!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés