Alakulóban egy erős szenior válogatott?

 

Bohács Zsolt a nemzeti együttes kapujában

 

Dr. Bohács Zsolt amatőr golfvilágbajnokunkkal beszélgettünk, aki idén szenior lett, így az „öregfiú” válogatott tagjaként kezdheti a 2019-es szezont.  A célja, hogy lehetőség szerint mindent megnyerjen, jegyezte meg viccesen.
 
„Hát, nem nagyon örülök, hogy így szalad az idő, de mit tehetünk! (mosolyog) Szerencsére teljesen egészséges vagyok és fitt a szezon kezdete előtt. Teniszezéssel, kardióval, futással és erőfejlesztéssel teltek a téli hónapok. Aztán március elején jó volt ismét pályára menni. Kinyitott a Pannónia és kezdésnek +5-ös eredményt hasítottam, ami egész erős! Ha a pálya második felén jobban mentek volna a gurítások (három, hármas puttja volt, a szerk.!), akkor igen közel lehettem volna a 0-hoz. De sebaj, a cél, hogy sérülésmentes legyen az év, a többi majd kiderül. Minden szinten a győzelem az elfogadható - nevetet fel -, igyekszem, mint mindig, élvezni a játékot és közben mindent kihozni magamból” – mondta bizakodva.
 
Emellett amatőr világbajnokunk szívügyének tekinti a mórahalmi range fejlesztését, hogy a szegedi és a környékén élő játékosok is minél jobban felkészülhessenek egy-egy versenyre.
 
„A jelenlegi tulajdonos nagyon szépen és odaadóan működteti a helyet, minden elismerés neki. Azonban egy kisebb támogatással, újabb szintet léphetne a mórahalmi range, ami a térség golfozóinak érdekeit szolgálná. Egy 5-8 milliós beruházásból meg lehetne valósítani a puttinng és chiping range-t , a terület megvan hozzá. Véleményem szerint, az ország minden ilyen térségében szükséges lenne egy-egy range fejlesztésre, hogy a környékbeliek megfelelő módon készülhessenek.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés