Szülinapi bejelentkezés

 

A csütörtökön 17. születésnapját ünneplő Rózsa Dániellel volt alkalmunk néhány szót váltani, aki nagyon jól érzi magát Amerikában és alig várja, hogy elkezdődjön az idény. A minnesotai Detroit Lakes High School golfcsapatát erősítő Dani célja egyértelmű: szeretné megnyerni az állami döntőt, ahol tavaly az iskolája a második helyen végzett.
 
HG Először is boldog születésnapot!  Jól telt az otthonodtól távol?
 
RD Köszönöm szépen! Jó lett volna otthon ünnepelni a szülinapomat a családommal, a barátokkal, de az itteni családom is mindent megtett, hogy boldog legyek a 17. születésnapomon, úgyhogy nem szomorkodom.
 
HG Hogy érzed magad a minnesotai Detroit Lakes középiskolában? Milyen volt a fogadtatás?
 
RD Nagyon jól! Mindenki nagyon segítőkész és közvetlen. Örülök, hogy zökkenőmentes volt a beilleszkedés, bár bevallom, picit tartottam tőle, hogy nem fog menni, de hála Istennek nem volt probléma. A félévi bizonyítványomban is csak 'A, és ' B, értékelést kaptam (ez ötösnek és négyesnek felel meg itthon- szerk.). Remekül érzem magam az iskolában, a befogadó családnál is, ahol a két fiú - Ben és Jack - is golfozik és persze a golfcsapatban is. Már nagyon várom a szezon kezdetét a srácokkal együtt!
 
HG Hogyan készültél és mit vársz az idényedtől, hiszen júniusig közepéig vagy Amerikában.
 
RD Sajnos az időjárás miatt itt kicsit később kezdődik a szezon, de beltéren már lázasan gyakorolunk. A golfcsapatnak 4 nagyon jó edzője van, akik minden nap, tanítás után velünk foglalkoznak (kondi és technikai tréningek), és profi orvosi stáb is... Már alig várjuk, hogy pályán legyünk. Böndicz Gergővel is tartom a kapcsolatot. Március végén pedig Arizónába utazik a csapat edzőtáborozni. A golfozás mellé felvettem tantárgyként egy fit- kondi órát  is, hogy minél felkészültebben várhassam a rajtot.                                                    
 
Ami a célokat illeti: tavaly a 2. helyen végzett a gimnázium az állami bajnokságban, idén szeretnénk még eggyel előrébb lépni, azaz csak a győzelem lebeg szemünk előtt!  

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés