Lezárja a téli szezont a Sárkány

 

Kedves játékosok, versenyzők, klubtagok! Ahogy az eddigi évek során, most is március elsejével a legtöbb klub már kinyitott. A téli versenysorozatunk a végéhez ért, sokan már lejátszották az utolsó fordulót is. Még vannak néhányan, akiknek hiányzik egy-két forduló, nekik a héten, illetve jövő hét keddig van lehetőségük lejátszani azokat. Az eredmények zöme már fel van dolgozva, csak néhány játékos eredménye hiányzik – áll a közösségi oldalon lévő bejegyzésükben.
 
A következő héten, kedden 03.12.-én 19.00-tól kerítünk sort az eredményhirdetésre, amelyet szokásosan a Sárkány Centerben lévő vietnami Hoa Sen étteremben tartunk meg.
Szívesen látunk mindenkit, aki legalább 4 fordulón elindult. Aki csatlakozni szeretne, vagy kevesebb fordulót játszott le, azoknak 2.500 Ft a vietnami ételekből rendezett vacsora ára.
 
Természetesen a Sárkány Indoor Golf Club mint ahogy eddig is, a regisztrált tagoknak egész évben nyitva áll! Tagjaink továbbra is reggel 08-23-ig használhatják az indoor golfszolgáltatásait a hét minden napján.
 
Eredményes, hcp javító golfozást kívánunk minden klubtagunknak az outdoor szezonban, találkozunk a következő Indoor szezonban is!
 
A vacsorával kapcsolatban az alábbi számot hívjátok: Mikulecz Mónika 06303254515


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés