Hogy repül az idő!

 

Múlthét kedden, a 20. születésnapját ünneplő Vaszkó Eszterrel beszélgettünk, aki már másodéves a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Mint megtudtuk, idejének nagy részét a tanulás tölti ki, így a golf a téli időszakban háttérbe szorult.

 
„A vizsgáim miatt legfőképp a joggal foglalkoztam télen.
 
Az indoor edzések emiatt elmaradtak, de a fitneszt nem hanyagoltam el és igyekeztem fizikálisan minél jobban felkészülni a szezonra. Teremben és a természetben is végeztem gyakorlatokat. Fókuszban az állóképességem javítása volt, de sok olyan gyakorlatot is végeztem, ami a swingemet fejleszti. Boldog vagyok, hogy végre előbújt a nap és hogy a tavasz itt kopogtat. Alig várom már, hogy az Imperial Golf Clubban játszhassak” – kezdte beszélgetésünket Eszti, aki egy igazi jubileumhoz érkezett:
 
„Szűk családi körben ültük meg a 20. születésnapomat. Mit mondjak, ez az időszak is eljött: Isten veled tízes évek, üdv húszasok! Remélem, sok jót tartogat számomra a következő évtized!”
 
Décsy Attila tanítványa a szezon miatt is nagyon izgatott, már csak az új szabályok miatt is:
 
„Van egy két szabályváltoztatás, ami izgalmasabbá teheti a versenyeket. Már alig várom, hogy éles körülmények között is kipróbálhassam. A tanulmányaim mellett hétköznap igyekszem a budapesti pályákra kijárni. A nagyobb hazai versenyeken, például a Magyar Bajnokságon, illetve a Magyar Kupán elütőhöz állok, a többi az időmtől függ. Remélem pár év múlva - sportjogászként - könnyebb lesz a golf pályák közelében maradnom.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés