Apja nyomdokain a kis Balogh

Balogh Lászlóval beszélgettünk arról, hogy nagyon sajnálja, hogy a sokak által kedvelt Golftanya bezárta kapuit, de már várja a tavaszi szezont, amit - a tervek szerint - a Budapest Academy Golf Clubban kezd majd, oktatóként.

A holtszezonban Balogh László nem utazott el szokásos téli edzőtábora helyszínére, a Kanári-szigetekre, amit - így utólag - kicsit bán. Mint mondta, a borongós, télies időjárást nem neki találták ki, de sebaj, jövőre biztosan ott lesz. Ahogy azonban lenni szokott, minden rosszban van valami jó. A trónörökös 10 éves fiáról kiderült, hogy igazi rúdugró talentum, így a korábban a rúdugró válogatott tagjaként, majd atlétikai edzőként is tevékenykedő apuka nyomdokaiba lépett.

Lacinak nem is kellett több, és hasonló korú gyerekekkel együtt, a kertjükben létrehozta rúdugró iskoláját, amihez lánya is csatlakozott. Természetesen az eredmények sem maradtak el, hiszen rögtön az első székesfehérvári versenyükön tanítványai győztek, illetve dobogósok lettek.

Golftanítványairól pedig elárulta, hogy jelenleg Törőcsik Attila a legambiciózusabb, aki feleségével együtt indoorban lelkesen gyakorol a szezonra. Balagh Laci barátunk a tanítás mellett fitneszedzésekkel készül a tavaszi idénynyitóra, amit majd az Academy Golf Clubban fog megkezdeni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés