Megvannak a törökországi győztesek!

Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 12. alkalommal megrendezett Komplex Product és Geotech Golf Kupa ismét hozta a színvonalat. A verseny főszervezője, Dibusz László röviden csak annyit mondott: „Elrepült ez a 8 nap, kár hogy vége. Jövőre pedig jön a folytatás, ami szintén nagy durranás lesz, de ez még meglepetés. Díjkiosztó február 6-án (Szerda), 19 órakor a Sir Lancelotban.”
 
Dióhéjban annyi elmondható, hogy izgalmakban nem volt hiány a match play döntőkben. Több kategóriában is rájátszásra került sor.
 
A kategória
1 Nagy István (rájátszásban 19. Lyukon)
2. Karvász Tamás
3. Máthé István
 
Závaczki. Bálint szintén jelen volt Törökországban és elkezdte a felkészülését a 2019-es szezonra. A verseny stroke mínusz hcp részét Bálint alacsony hcp-je ellenére egyedüliként a mezőnyben a leghátsó elütőről játszva megnyerte. Majd meghívottként a match play köröket versenyen kívül teljesítette annak érdekében, hogy mások számára nagyobb lehetőséget adjon az értékes díjak megszerzésére.
 
B kategória
1. Bognár László (rájátszásban 19. Lyuk)
2. Boros Roland
3. Puskás András
 
Az A kategóriához hasonlóan hatalmas izgalmak közepette dőlt el a verseny a rájátszásban.
 
C kategória
1. Le Huy Toan.
2. Tóth Gábor
3. Kornya László
 
D kategória
1. Luu Manh Hung
2. Gellért Nóra
3. Bíró Géza
 
A fiatal Nóri nagyon jól tartotta magát sokkal esélyesebb ellenfelével szemben, csak az utolsó, 18. lyukon nyert a vietnami versenyző.
 
Jó utat kívánunk hazafelé!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés