Jaczkovics Emma célkitűzései az új idényre

A szezont lezáró pihenő időszak után, a legtöbben már elkezdték az alapozást, hogy a legjobban sikerüljön teljesíteni a 2019-re kitűzött célokat! Így van ezzel a Jaczkovics Emma is.

HG Mit lehet tudni a téli felkészülésedről?

JE November óta készülünk 2019-re. Hetente ötször-hatszor igyekszem edzeni. Kezdetben a fizikai erőnlét javítása volt elsődleges, mostanra már egyre nagyobb szerepet kap a golftechnika javítása is. A gurításhoz fogást váltottam, ezt sajnos elég sokat kell gyakorolni, hogy jól megszokjam.

HG Milyen edzőtáborok várhatóak?

JE Február közepén a Pannónia Junior Akadémiával Ciprusra utazunk, ahol a szezon nyitásaként a Junior Openen elütőhöz is állunk. Ezt követi február végétől Csikós Gábor vezetésével egy kéthetes tenerifei edzőtábor.

HG Információink szerint, Jonathan Mannie-vel szorosabbra szeretnétek fűzni a szálakat, melynek első állomásaként jártatok nála a télen.

JE A közös munka Jonathannal már két szezonra nyúlik vissza, a junior válogatott edzésein találkozhattam és dolgozhattam vele. Nagy hatást gyakorolt rám. Koharek Pancsával karácsony előtt voltunk nála Salzburgban egy három napos mini edzőtáborozáson és terveink szerint január végén ismét megyünk.

HG Mik az idei célok?

JE Szeretnék 5 hcp alá kerülni. Az igazi fejlődést azonban legjobban az éves ütés-átlag tükrözi. Míg 2016-ban még +24 és 2017-ben +19,4, addig 2018-ban +12,6 volt. Tavaly ez a mutató nagyot ugrott, idén pedig nagyon jó lenne egy szingli stroke-index. Meg jó válogatott lánycsapat! A barátságok közöttünk nagyon fontosak. Amúgy ez lesz az utolsó évem az U14-es mezőnyben. Szeretnék sikereket elérni ebben a korosztályban nemzetközi versenyeken is. De magasabb korcsoportokban (U16 és U18) is megmérettetem magam, nagyobb tapasztalat és versenyrutin szerzése céljából.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés