Mozgalmas szüret Udvariban

A vasárnap igazi őszi hangulatban, szürettel kezdődött. A Balaton Golf lelkes klubtagjai szüreteltek, ettek-ittak, na meg persze játszottak. Mivel a szorgalmas kezek hamar végeztek, ifj. Tringer László egy finom pálinka, azaz egy kis célzóvíz után, rövidjáték-klinikát tartott. Ebéd után kezdetét vette a Chapman és Foursome páros golfjáték 9 lyukon, ahol a metszőollók után az ütők lettek a főszereplők.

A bruttó győztes páros Kovácsné Földesi Katalin és Horváth Joe lett, míg a második helyen Sweeney Susan és Kovács Titusz végzett. Bruttó mellett nettóban is értékelték a résztvevőket A (haladó) és B (kezdő) kategóriában, ahol már a közös HCP és a leszüretelt ládák mennyisége is számított (score – közös HCP – ládák). Nettó A kategóriában Nachpaur Helga és Gáspárdy Gyula lettek az elsők Schmalz Udo és Pach Gábor duóját megelőzve. A kezdőknél Schleiffer Judit és Lehner Éva vitte a prímet, Felső Fanni és Wendler Vajk előtt.

A pazar élmény mellett minden szüretelő egy range borral lett gazdagabb. Külön öröm, hogy az idei szőlőből már nem csak bor, de Fenegyerek Pálinka is készül majd.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés