Motivált kezdés: „Ez eddig nagyon ígéretes”

A magyar junior válogatott fiú „szekciójának” hat tagja biztatóan kezdett a hazánkban (Máriavölgy) rendezett Divízió II-es Fiú Csapat Európa-bajnokságon. A fehér elütőről játszva, nagyon szép eredményeket szállítva, együttállásban az 5. helyen állunk a szlovénokkal.

„Ez eddig nagyon ígéretes. – kezdte értékelését a szövetségi kapitány, Hahn Roland. – A srácok hozzák, amit vártak tőlük. A gyakorlónapon egy órás chip versennyel hangoltunk a mai napra, ami úgy látszik megtette hatását. Závaczki Bálint even par-t játszott, róla tudjuk, hogy benne van a mínuszos score. Kemény Kevin szintén 0-ban áll, bízom benne, hogy holnap is tudja hozni ezt a játékot. Sárközi Ricsi úgy játszott ma 76-ot, hogy a 12-esen triplázott, szóval benne is maradt még, akár csak Greff Bálintban, aki ha holnap nem üt duplát a 77-es eredményét túlszárnyalhatja. Somogyi Bence a válogatott legifjabb tagja is remekül teljesített, kiegyensúlyozott volt, melynek köszönhetően szintén 77-et játszott.

Első válogatott fellépésének elején Fülöp Gergő picit izgult. Miután leküzdte a vizsgadrukkját, hozta, amire képes. A pálya hátsó felén nyújtott +3-as score-ja mutatja a benne rejlő potenciált. Ma 82-vel zárt.

A nemzetek versenyében a legjobb 5 eredmény került számításba, így az 5. helyen állunk, holtversenyben a szlovákokkal!”

EREDMÉNYEKET ITT tekintheti meg!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés