Új fejezet kezdődik: Rózsa Dani Amerikában!

Újabb bajnoki fecske helyezi át időlegesen székhelyét Amerikába. Rózsa Dani nemrég 100. junior válogatottságát ünnepelte a Pannónia Junior Akadémia növendékeként. Sok szép és meghatározó emlékkel a háta mögött kezdi meg életének újabb fejezetét.

„Alig várom, hogy ott lehessek! Persze apáék nagyon féltenek, de tudják, hogy a fejlődésem szempontjából ez nagyon fontos. Elsősorban az angol nyelvismeret elmélyítése miatt megyek, de természetesen sok más pozitív hozadéka is lesz a kiutazásomnak” – kezdte nyilatkozatát Rózsa Dani, majd a részletekre is kitért:

„A mozgás kiskorom óta meghatározó szerepet tölt be az életemben. Éveken át fociztam, majd golfoztam. Emiatt nagyon örülök, hogy a minnesotai Detroit Lakes High Schoolba mehetek 10 hónapra. Ez egy sportiskola, ahol mindkét szenvedélyemnek hódolhatok. Az őszi szezonban, egészen október végéig a golf élvez prioritást, majd a téli, hideg hónapok alatt a labdarúgás kerül előtérbe. Tavasszal pedig ismételten a golf csapatot fogom erősíteni. Sok jót hallottam Adéltól és Olivértől a versenyekről.

Emellett természetesen tanulok is, csakúgy, mint itthon a középiskolában. A különbség az, hogy mindezt angol nyelven. Egy családnál fogok lakni a tanév alatt, akik nagyon kedvesek” – tette hozzá.

Végül elárulta, ha felnő, pilóta szeretne lenni. Így a középiskola elvégzése után, a Magyar Pilóta Akadémián szeretne továbbtanulni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés