Rózsa Dávid megint remekelt

Ranglista versenyt rendeztek augusztus utolsó szombatján Balatonudvariban. Ugyan az előrejelzésekkel ellentétben az eső elkerülte a pontvadászat helyszínét, időnként a szél uralta a légteret, ami egy picit megtréfálta a játékosokat. A Balaton Golf csapata, mint mindig, most is remekül előkészített pályával és fantasztikus nyereményekkel készült a résztvevők számára.


A reggeli 9:00-kor elrajtoló mezőny legjobbjának a Pannonia Golf Akadémia játékosa, Rózsa Dávid bizonyult, aki a bruttó mellett (33 bruttó pont) a Longest Drive férfi kategóriáját is megnyerte. Dávid az értékes díjak között egy szép herendi golflabdát is hazavihetett.


Nettó kategóriában is értékelték a résztvevőket, a nőknél Turkovics Ilona, Zsadányi Ildikó, Wieser-Takács Zsuzsa sorrend alakult ki az élen.


A Férfiak nettó „A” kategóriájában Nagy Csaba, Hatvári Árpád kettős végzett a dobogó tetején.


A nettó Szenior Kategória nyertese Illés Antal lett, Szálasi Rudolfot és Miszlai Sándort megelőzve.


A legfiatalabbaknál a Pannonia Golf Akadémia két játékosa, Jaczkovics Emma és Földházi-Nagy Zsófia, valamint Kovács Alex végztek a junior mezőny dobogóján.


Lehoczky Fanni ugyan a juniorok között negyedik lett, mégsem tért haza üres kézzel, hiszen a női mezőnyben a „Longest Drive” díját sikerült megnyernie. A férfiak között, mint azt korábban említettük, Rózsa Dávid ütötte legmesszebbre a labdát. A „Nearest to the pin” díját Malatyinszki Tamás vihette haza.

 


 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés