Szeptemberben ranglista verseny Hencsén!

Pár hét múlva újabb ranglista versenyt rendeznek Hencsén. A sokak által kedvelt pálya telt házért kiállt, így mindenképpen érdemes mihamarabb jelentkezni a versenyre. Fontos megjegyezni, hogy a szeptember 23-án, vasárnap rendezendő megmérettetés nem hcp módosító. Nevezni egészen szeptember 19., szerdáig lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A verseny 9 órakor kezdődik majd, 3 fős flight-okban, hendikep sorrendben az 1-es és a 10-es elütőről.

A szeptember 23-i verseny minden bizonnyal nagyszerű csatákat és jó hangulatot hoz, akár csak a július 21-i. Akkor két bajnok, Batta Krisztina és Baldauf László versengéséről szólt a fáma.  Végül a 2016-os magyar mid-am bajnok Baldauf László győzött egyetlen egy ütéssel.

A résztvevők nagyon boldogan nyilatkoztak az esemény után, hogy egy ilyen gyönyörű környezetben elhelyezkedő, kiválóan előkészített pályán játszhattak újra és küzdhettek a pontokért a régi szép időket idézve. Hamarosan újra felidézhetik!

Július 21-i Eredmények:

Bruttó I.: Baldauf László (78 ütés)

Nettó

Férfi A I-II-III.: Csíkos Attila, Flux Lant, Hatvári Árpád

Férfi B I-II-III.: dr. Csete Béla, Kócs Olivér, Szvcs László

Nők I-II-III.: Batta Krisztina, Movik Gabriella, Szabó Antónia

Szenior I-II-III.: Vincze Alajos, Szabó János, dr. Varga Irén

Junior: Hideg Ádám

 

Longest drive. Batta Krisztina

Nearest to the pin: Csíkos Attila


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés