Dobogós helyezést vár Szigeti

Hamarosan kezdetét veszi az idei European Team Shield Championship, melynek augusztus 1-4. között a zágrábi Riverside Golf pályája ad otthont az EGA szervezésében. A kiutazás előtt Szigeti Csabát, a válogatott szövetségi kapitányát kérdeztük a várakozásokról.

„A helyszín véleményem szerint egy jól játszható pálya, telis-tele vízakadállyal, amit természetesen igyekszünk elkerülni (nevet)! Nagy öröm, hogy 4-4 fős női és férfi csapattal is részt veszünk a szerdától szombatig zajló tornán, 1 nap stroke és 3 nap match play (2 single, 1 four some) felosztásban”– kezdte nyilatkozatát a kapitány, aki a dobogót sem tartja kizártnak ebben a mezőnyben.  

„A négynapos viadalon Magyarország mellett Bulgária, Horvátország, Ciprus, Görögország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta és Ukrajna csapatai vesznek részt.  Képesnek tartom a női és férfi csapatot is, hogy a dobogóra álljon. Bízunk a jó játékban!

A férfiaknál Csányi Olivér, Závaczki Bálint, Simon Dániel és Meznerics Gergely képviseli a magyar színeket, míg a hölgyeknél a Briglovics Boróka, Vadkerti Adél, Nagy Klára és Kiss Polett Karolina kvartett áll az elütőre”– nyilatkozta lapunknak Szigeti Csaba.

 

A FÉRFIAK EREDMÉNYEIT ITT követhetik!

A NŐK EREDMÉNYEIT ITT követhetik!

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés