Hencsén csapnak össze a profik

(kép: Kállay Tamás)

Hétfőn kezdődik a Profik Országos Bajnoksága, amelynek - a tavalyihoz hasonlóan – Hencse ad otthont. A háromnapos torna előtt a verseny főszervezőjével, Makszin Áronnal beszélgettünk, aki elárulta lapunknak, dolgoznak a live scoringon.

„Nívós versenyre van kilátás, hiszen elütőhöz állnak az olimpiai keret férfi tagjai – Palanszki Benjamin, Lugosi Tamás, Baldauf Mátyás. De ott lesz a juniorok szövetségi kapitánya Hahn Roland is, aki szintén esélyesként száll harcba a címért. A dicsőség mellett a legjobb 3 pénzdíjazásban is részesül. Női olimpiai reménységünk, Lajtai-Rózsa Csilla pedig Amerikában versenyez és képviseli hétről hétre a magyar színeket a Symetra Tour-on”.– kezdte nyilatkozatát Makszin Áron.

„Örülünk, hogy ismét Hencsére látogatunk! Több okból esett a választás erre a helyszínre. Egyrészt, mert nagyon szeretjük a pályát és szeretnénk népszerűsíteni, másrészről, ez egy semleges helyszín a magyar profiknak, hiszen senkinek sem az otthoni pályája.

A verseny mellett természetesen a fontosabb edzői kérdéseket is megbeszélik az pro-k”– nyilatkozta az MGSZ főtitkára, aki még hozzátette, hogy a 40. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságra augusztus 6-a, hétfő éjfélig lehet jelentkezni. (Versenykiírás ITT

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés