Fárasztó nap a Young Masters-en

Nem indult jól számunkra a 25 ország, 104 résztvevőjével zajló Európa egyik legrangosabb 16 év alatti tornája, az European Young Masters. A kánikulai meleg, a nagy várakozásai idő mind-mind közre játszhattak a vártnál gyengébb teljesítményben. A junior válogatott szövetségi kapitánya, Hahn Roland például annak ellenére is nagyon elfáradt, hogy nem játszott.

„Ma egyszerűen nem jött ki a lépés, nem úgy ment a játék, mint a gyakorlónapon. Emellett a körülmények sem voltak ideálisak. Hatalmas torlódások voltak, ami nem csak fizikálisan, de mentálisan is megterhelte a gyerekeket. Szántó Sára például 14:10-kor kezdett és valamivel 20 óra előtt fejezte csak be a játékot. Úgy érzem, ez a nap sokat kivett a játékosokból, de holnap egy új nap, új esélyekkel. Bízom benne, hogy sikerül visszavágnunk!”

A nap legjobb magyar eredményét Kötél Bence (80 ütés) érte el, amivel a T40. helyet fogalja el az 54 fős fiú mezőnyben. Závaczki Bálint (81)sem maradt el sokkal mögötte, aki a pálya 5. szakaszán egy eagle-t ért el. Mindkettőjük a pálya hátsó felén hagytak több ütést.

Lányaink közül Czernecki Laura (T40. hely) kezdett jobban, 86-tal abszolválta a pályát, amely igen technikásnak számít. Az első fele dimbes-dombos, míg a hátsó fele links-típusú. Szántó Sára –94-es eredményével a 49. helyen zárta a nyitónapot.

A nemzetek versenyében a három legjobb eredményt veszik számításba, amely alapján a 22. helyen zárt a magyar csapat az osztrákokat, a letteket és a litvánokat megelőzve.

Pénteken fordított indítás van, így minden magyar délelőtt áll az elütőre. Bízunk a sikeresebb folytatásban!

Az EREDMÉNYEKET ITT tekinthetik meg!

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés