Karnyújtásnyira Tigertől

Nem akármilyen kiránduláson vett részt a Golfiesta Se elnöke, Csikós Gábor és családja. Ott voltak 2018-as Magyar Kupa győztesünk, Jaczkovics Emma mellett a The Junior Openen, illetve kilátogattak a British Openre is, ahol testközelből figyelhették például az élő legenda, Tiger Woods játékát.

„Hihetetlen élmény volt, csodálatos hetet tölthettünk el St. Andrews-ban a Jaczkovics család invitálására. Nagyon jól szervezett volt a juniorok versenye, akárcsak a nagyoké, a British Open.

Bár az időjárás nem volt kegyes, mégis amikor láttuk Tigert játszani, az felemelő volt. A kislányom Lana például 5 méterről látta. Ő igazi példakép, egyszerűen nem ismeri a lehetetlent. A krónikus hátsérülése után, így visszakapaszkodni!  Látszott rajta, mennyire akarja a győzelmet, éhes volt a sikerre. Mindig is tiszteltem az olyan sportolókat, akik a padlóról felállva bizonyították, hogy az akaraterő, mire képes.

Emellett érdekes volt látni, hogy melyik golfozó, milyen stratégiával játssza meg a links-típusú pályát. Konzekvenciaként elmondható, hogy junioroknál, és a nagyoknál sem a nagy ütés volt a döntő, hanem a taktikus, fegyelmezett és nagyon pontos játék hozott eredményt. Ennek volt köszönhető Molinari Francesco győzelme, aki egy átgondolt, jól felépített, stratégiát követve, nagyon ügyesen kerülte a links pálya homokbunkereit” – zárta élményei Csikós Gábor, aki beszélgetésünk végén elárulta: lelkesen készülnek a vasárnap megrendezendő elmaradt Golfiesta fordulóra, ahova már szép számban neveztek, de továbbra is lehet még jelentkezni.

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés