Kánikulában rajtolt el a Marisa Sgaravatti Trophy

Az első napi stroke play körrel kezdetét vette a négy napos (2 nap stroke, 2 nap match play), európai szintű vetélkedő, a XXVIII. Marisa Sgaravatti Trophy, melynek az idei évben az ausztriai Diamond par 72-es pálya ad otthont. Szenior női válogatottunk az első fordulót követően a 13. helyen áll, Luxemburgot és Lengyelországot megelőzve, mindössze 2 pontra a hőn áhított 12. pozíciótól, amely már a match play harmadik csoportjába engedne bejutást. 

Nincs könnyű dolga nemzeti együttesünknek, ugyanis a mezőny hemzseg a 10 alatti hcp-sektől. Az első nap legjobb magyar eredményét az idei szenior bajnoknő, dr. Kárpáti Szilvia szállította 90 ütéssel. Turkovics Ilona 93-at, Zsadányi Ildikó és Wieser- Takács Zsuzsa 95-95-öt, kapitányunk Vainio Győri-Molnár Mária 99-cel zárta az első játéknapot. A nemzetek versenyében a legjobb 4 eredményt veszik számításba. A teljes EREDMÉNYSORT ITT olvashatják!

Információink szerint Vainio Győri-Molnár Mária pihen a holnapi napon és match play körökre készül, helyét dr. Erdei Éva veszi át.

A második kör végén kiderül, hogy hányadik helyekért küzdhetünk az utolsó két napon, match play formában.

II. napi STARTLISTA ITT olvasható!

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés