„Fairway-n tartani a labdát, ez a legfontosabb!”

Magyar női szenior válogatottunk – a hagyományoknak megfelelően – ismét részt vesz a Marisa Sgaravatti Trophy tornán, amelynek idén az ausztriai Diamond Country Club ad otthont a július 24-27. között.

 

Nemzeti együttesünk oszlopos tagja, Zsadányi Ildikó, felkészülése alatt a rövidjátékra helyezte a hangsúlyt.

 „Sok időt töltöttem a rangen. A kulcs a rövid játék lesz, mivel az hozza a pontokat. Regulárból nem érem el a greeneket, ezért döntő jelentőségű lesz, hogy onnan üssem fel. Ha ez sikerül, akkor jó helyzetben lehetek a par-ra.  Jól megfontolt, taktikus játékra van szükség!”

Majd a várakozásokról is beszélt.

„Szeretnénk, az elmúlt évek tendenciáját folytatva, feljebb lépni a tabellán. A 12. hely reális célja lehet a válogatottnak. Volt szerencsém az elmúlt napokban bejátszani a bajnokság helyszínéül szolgáló Diamond pályát, amely annak ellenére, hogy sík pálya, nagy kihívás! A pontatlan játékot azonnal megbünteti, így melegen ajánlott a (keskeny) fairway-n maradni, mivel annak két oldalán fenyegetően erdő vagy víz húzódik. Szeretnék stabilan 90-es átlagot hozni a stroke play játéknapokon a match play pedig egy másik kávéház. Bízunk a legjobbakban!”

 

Országunkat Vainio Győri-Molnár Mária kapitány, Wieser -Takács Zuzsa, Zsadányi Ildikó, Turkovics Ilona, Dr. Kárpáti Szilvia és Dr. Erdei Éva képviseli. 

 

EREDMÉNYEK, INFORMÁCIÓK ITT

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés