Régi szép idők újratöltve

A szombati versenyek közül kiemelkedett a Hencsén rendezett ranglista verseny, amely nagyszerű csatákat és jó hangulatot hozott. A résztvevők nagyon boldogok voltak, hogy a gyönyörű környezetben elhelyezkedő, kiválóan előkészített pályán játszhattak újra és küzdhettek a pontokért a régi szép időket idézve.

A verseny 9 órakor kezdődött, 3 fős flight-okban, hendikep sorrendben az 1-es és a 10-es elütőről. A megmérettetésen rendkívüli izgalmakat élhettünk át, amely két bajnok, Batta Krisztina és Baldauf László versengéséről szólt. Végül a 2016-os magyar mid-am bajnok Baldauf László győzött egyetlen egy ütéssel.

A nyertes lapunknak elárulta, hogy nagyon élvezte a megmérettetést és társaival együtt nagyon örül, hogy itt lehetett Hencsén. Bízik benne, hogy ha már van egy ilyen kincsünk, a jövőben többször kap majd helyet a versenynaptárban. Végül elmondta, hogy hamarosan visszatér, ugyanis pár hét múlva itt rendezik meg a Profik Országos Bajnokságát, ahol caddyként segít majd fiának, Baldauf Mátyásnak. Batta Krisztina szintén csak dicsérni tudta a pályát és nagyon boldog volt, hogy a sérüléséből felépülve egyre jobban teljesít. Külön öröm, hogy 80 alatt játszott. Teljesítményével a nettó női kategóriában az élen végzett, valamint a Longest Drive díját is megnyerte.

A bruttó mellett, nettóban is értékelték a résztvevőket, akik közül a három legjobbat díjazták. A felnőttek „A” kategóriájában Csíkos Attila győzött, Flux Iant és Hatvári Árpádot megelőzve, míg a „B” mezőnyben dr. Csete Béla diadalmaskodott, Kócs Olivér és Szvcs László előtt. A nőknél - mint már említettük - Batta Krisztina nyert, a második harmadik helyen Movik Gabriella és Szabó Antónia zárt.

A szenioroknál Vincze Alajos, Szabó János, dr. Varga Irén volt az első három. A junioroknál pedig Hideg Ádámot díjazták.

Emellett „Longest drive” (női, férfi) és a „Nearest to the pin” díjakat is kiosztották. A Longest Batta Krisztina, míg a Nearest to the pint Csíkos Attila nyerte.

 

A részletes EREDMÉNYEKET ITT olvashatják!

(fotó: Pánger Tímea készítette Baldauf Lászlóról (2016) )


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés