Négy verseny pontjai módosultak a ranglistán

A Magyar Footgolf Szövetség továbbra is a Nemzetközi Footgolf Szövetség iránymutatását követve vezeti a hazai ranglistát. A világranglistán történt változásokat követve török, svéd, norvég és szlovén versenyek értéke csökkent a honi ranglistán is.

 

Több olyan verseny volt már idén, mely nem felelt meg az előzetesen előírt sarokszámoknak. A Nemzetközi Footgolf Szövetség (FIFG) ezen versenyeket alacsonyabb kategóriába helyezte vagy alacsonyabb szorzóval látta el. A magyar versenyzőket négy verseny is érintette.

 

A módosított versenyek:

 

Turkish Open (március) FIFG 250 helyett FIFG 100

 

Swedish Open (április) FIFG 250 helyett FIFG 50

 

Norway Open (június) FIFG 250 helyett FIFG 50

 

Capital Tour Slovenia (július) FIFG 500 maradt 0,7-es szorzóval

 

A magyar ranglistán a mai napon a fenti versenyeket ezek alapján módosította a magyar szövetség. Amennyiben további versenyeket is érint a lepontozás, arról is mindig tájékoztatást ad az MFGSZ, mely továbbra is az FIFG iránymutatásait és döntéseit követi a magyar ranglistán.

 

A szlovén verseny eredményei jelenleg tizedesjeggyel szerepelnek a ranglistán, hamarosan kerekítve jelennek majd meg. Amennyiben vb-kvalifikációt érintő helyen pontegyenlőség lesz, abban az esetben két tizedesjegyig − ahogy a világranglistán is − számolva az eredményeket tesz különbséget az eredmények között a szövetség.

 

RANGLISTA

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés