Hahn: „Minden ment a terveink szerint"

Természetesen a juniorok szövetségi kapitánya, Hahn Roland is nagyon boldog volt a The Junior Openen elért eredménnyel.  Bálintnál a stabilitást, míg Emmánál a tapasztalatszerzést emelte ki.

„Nagyon jó kis napunk volt. Végig Bálinttal voltunk Emmával közösen, aki folyamatosan figyelt és tanult. Vele kapcsolatban mindenképpen említésre méltó, hogy délelőtt a Balgove Course-on (ami nehézségét tekintve, nem említhető egy lapon az Eden Course-zal), kilenc szakaszt játszva -1-es score-t ért el.

Bálintra visszatérve, mindent úgy csinált ma is, ahogy elterveztük. A +1, +3, +1-es körök önmagukért beszélnek. Az már csak hab a tortán, hogy ez az eddig legjobb magyar teljesítmény a The Junior Open történetében. Összességében az egész tornán egy stabil, taktikus, érett játékot mutatott be Bálint, aminek meg is lett az eredménye. Egyedül azok a fránya birdie puttok nem akartak beesni, amit a nem megszokott greenek okozhattak. Ettől függetlenül mindenki boldog és elégedett a T13. hellyel és alig várjuk a holnapi napot, amikor testközelből láthatjuk a világsztárokat. Hihetetlen lesz példaképemet, Tigert követni a pályán.”

A TELJES EREDMÉNYSORT ITT OLVASHATJA!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés