Závaczki megcsinálta, ott van a CUT-ban a The Junior Openen!

Tovább folytatta bravúros szereplését Závaczki Bálint St. Andrewsban. A többszörös junior magyar bajnok golfozó, 71-es és 73-as körének köszönhetően, a T13. helyen jutott be a CUT-ba, így szerdán ott lehet a megfelezett mezőnyben a The Junior Open döntő napján. Külön kiemelendő, hogy továbbra is a 4. legjobb európai, együttállásban. A versenyt a dél-afrikai Vorster Martin vezeti -9-es score-ral.

„Megvan a CUT, amit - a mai körülményeket tekintve - joggal nevezhetünk bravúrnak – kezdte értékelését Bálint. Ma ismerhettük meg igazán a links pályához tartozó 3-4 ütős, néhol még nagyobb szelet is. Emellett az sem könnyítette meg a helyzetemet, hogy tee time-tól függetlenül már 9 kilenc óra előtt el kellett hagynunk a kollégiumot, ahol lakunk. Így a délutáni tee time-osoknak nem maradt más, mint a várakozás.

Annyival színesítettem a programomat, hogy a The Junior Openen indulóknak felajánlották, hogy mielőtt a green fee-sek odaérnek, játszhatnak az Old Course 17-es és 18-as szakaszán. Természetesen éltem a lehetőséggel. Nagyon jó volt reggel szép napos és még szélcsendes időben játszani.

Utána pedig próbáltam, minél kevésbé fárasztani magam és felkészülni a délutánra. A mai teljesítményem tükrözi, hogy ez valamennyire sikerült és még a nagy szél ellenére is egy jó score-t hoztam, ami a délutáni indulók között is egy teljesen jó eredménynek számít.

 Elégedett vagyok az elmúlt két nappal, természetesen maradt benne néhány ütés, de holnap igyekszem ugyanezt a stabil játékot hozva javítani a score-on és a többiek hibáját kihasználva előrelépni a tabellán.”

 

Eredmények, startlista ITT olvasható!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés