Izgalom a tetőfokon: Kezdődik a The Junior Open!

Játékosaink megérkeztek a helyszínre

A világ különböző tájairól érkeznek játékosok a kétévente rendezendő világeseményre, melynek különlegessége, hogy hagyományosan (2000 óta) azon a héten játsszák, mint a The Opent! Idén Jaczkovics Emmát és Závaczki Bálintot érte a megtiszteltetés, hogy Magyarországot képviseljék Skóciában. Helyi idő szerint Bálint hétfőn, 9:14- kor üt el az 1-esről, míg Emma kora délután, 12:38 áll a 10-es elütőhöz.

A kulcs az lehet, hogy játékosaink mennyire tudnak alkalmazkodni a links-típusú pályához, amely más játékot követel meg, mint amihez a hazai pályákon hozzászokhattak: szűk, dombos, kopogós fairway és kemény greenek.

Kíváncsian várjuk a hétfőn kezdődő és szerdáig tartó kiemelkedő eseményt, ahol a második napot követően húznak CUT-ot. Jaczkovics Emma az ír szigeteken készült az eseményre és nagy álma, hogy a döntő napra kvalifikálja magát. Závaczki Bálint a saját játékára koncentrálva igyekszik bekerülni a legjobbak közé. Amire minden esélye meg is van, hcp-jével a 32. helyen áll a vegyes mezőnyben.

STARTLISTA ITT!

Megvolt az első magyar bravúr!

Skóciában vasárnap, Csikós Gábor és Kinga kislánya, Lana 7 és fél évesen a Lundin Golf Club pályáján 5. szakoszon "Hole one" ütött! Gratulálunk! :)

 

A vasárnap esti ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette a The Junior Open.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés