„Majdnem bejöttek a számításaim”

A XIX. Nemzetközi és Magyar Szenior Golfbajnokságon bár a férfiak mezőnyében az elsőségért várt tűzijáték elmaradt, de a dobogó második és harmadik fokáért ádáz küzdelem folyt. Gratzl Ferenc (248: 86, 83, 79) jó hajrájának köszönhetően a magyar dobogó harmadik fokára állhatott fel.

„Nagyon jó bajnokság volt, ahol majdnem bejöttek a számításaim és nemzetköziben is majdnem sikerült megcsípnem dobogót, ám pechemre nálam is nagyobbat hajrázott Kovács Titusz, így az övé lett. A hazai mezőnyben viszont harmadik lettem, aminek nagyon örülök, ráadásul a Horváth Joe, dr. Horváth Péter, Kovács Titusz és jómagam alkotta társasággal a csapatversenyt is megnyertük”– kezdte értékelését majd a részletekre is kitért.

„Az első napon ment el a dolog, valahogy nem volt megfelelő a koncentrációm, így 2 tripla is becsúszott. A második körben már a magamtól elvárt játékot hoztam, de a 18-ason benne hagytam néhány ütést. A második hely lett volna a maximum, Horváth Joe utolérhetetlen volt, nagyon stabilan játszott.”

Végül a közelgő versenyeiről is szót ejtett.

„Szeretnék a hencsei ranglista versenyen az elütőhöz állni, és utána célként az Eb-re való felkészülés lebeg a szemem előtt. Bízom benne, hogy sikerül az utolsó naphoz hasonló játékot hoznom!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés