Újabb magyar profi siker!

Lajtai-Rózsa Csilla (Symetra Tour) és Lugosi Tamás (AMC Aviation PGA Polska) remeklése után Palanszki Benjámin profi golfozónk is egy kiemelkedő teljesítménnyel jelentkezett. A magyar olimpiai keret tagja a német profi versenysorozat (Pro Golf Tour) lengyelországi fordulóján -7-es összesített score-jával az igen előkelő T19. helyen végzett, értékes világranglista pontokat gyűjtve. Bár elmondta, hogy néhány ütés benne maradt, ugyanis a második napi tee time-mal nem volt szerencséje az esőzések miatt. Profi golfozónk nagyon optimista a szezont illetően:

„Jól indult az európai szezonom! Teljesítményemmel sikerült értékes világranglista pontokat szereznem. Cél a továbbiakban is a pontgyűjtés és a felkészülés a nyár végén, szeptember elején lévő Q-School fordulókra. Bízom abban, hogy a befektetett munka megtérül, és ott lehetek egy amerikai vagy egy európai elit sorozatban jövőre. Ez fontos lenne a 2020-as olimpia szempontjából, ami szerintem igenis elérhető, csak jól kell játszani! (nevet) Emiatt a szezonomban főként a nemzetközi versenyek szerepelnek. Természetesem, ha szerencsésen jön ki a dolog, szeretnék ott lenni a 9. Profi Magyar Bajnokságon.

Emellett Benji nagyon boldog, hogy a magyar olimpiai keret többi tagjai is remekül teljesít, és nagyon köszöni a Magyar Golf Szövetség támogatását is.

„Nekem szívügyem a magyar golf és boldoggá tesz az, hogy Lajtai-Rózsa Csilla és Lugosi Tamás is szép eredményeket ér el a trikolór színeiben. Bízom abban, hogy Baldauf Matyi (akit személyesen nem ismerek) is jól teljesít majd. Az, hogy benne lehetek az olimpiai programban megtiszteltetés számomra. Egy jó nagy terhet levesz a vállamról, így még inkább csak a játékra tudok koncentrálni.”– zárta gondolatait Palanszki Benjamin, aki nagyon örül, hogy itthon lehet Magyarországon és itt készülhet a további kihívásokra.

Az EREDMÉNYEK ITT!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés