Duplázik az Imperial!

A balatongyöröki pályán is zajlik az élet, de ez nem újdonság. A következő napokban két fontos versennyel jelentkeznek. Csütörtökön a Junior Tour V. fordulójának adnak otthont, míg szombaton a Golfiasta mezőnye látogat hozzájuk. Az már csak hab a tortán, hogy minden bizonnyal mindkét megmérettetés alkalmával telt ház várható.

„Az egyik legkedveltebb versenyünk a naptárban a junius 28-án, csütörtökön rendezendő Junior Tour, hiszen az Imperial kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás-nevelésre. A 9 szakaszos verseny minden bizonnyal rendkívüli izgalmakat tartogat.  Finom spagettivel készülünk a fiataloknak!”

Majd a szombati Golfiesta versenyre is rátértünk.

„Nagyon szeretjük a közkedvelt sorozatokat, mint amilyen a Golfiesta is, ahol a jó hangulat és a kikapcsolódás van a fókuszban. Nagyon örülünk, hogy ellátogatnak hozzánk. A 9 szakaszos, hcp módosító verseny szombaton 13:00 órakor kezdődik. A napot ünnepélyes eredményhirdetéssel és ínycsiklandozó vacsorával zártjuk.

A jelentkezéseket péntek 16:00-ig tudjuk fogadni.  Nevezni az Imperial Golf Club recepcióján személyesen vagy telefonon (06 83/ 346 031) és Csikós Gábornál a 06/70 45 45 668-as telefonszámon. Várunk mindenkit szeretettel!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés