Koller újabb bruttó győzelme

Balatonudvariban megtartották az első fordulóját a nagy múltra visszatekintő Balaton Golf Kupának. A versenyen több nagy név is elütőhöz állt. Ott volt a nevezők között Ralph Müller, Kokol Ferenc, a hazai pályán versenyző Horváth Joe és Kovács Titusz is, valamint a legjobb eredményt elérő Koller György, aki nagyszerű teljesítményt nyújtva újabb bruttó elsőségnek örülhetett. Míg a nőknél két szenior válogatott játékos, Zsadányi Ildikó és Kovácsné Földesi Katalin, illetve Sándor Virág volt ott a jelentősebb versenyzők közül.

A három fordulóból álló tour nyitóversenyén a legjobbakra gyönyörű kézműves kerámiák (Lengyel Zsuzsa alkotásai), ajándékutalványok (Bottega del Tartufo Delikátesz, a prémium kategóriás kézműves olasz alapanyagok forgalmazója) vártak, valamint a játékosok által tavaly leszüretelt szőlőből készült RANGE BOR volt a díj.

A bruttó győztes tehát Koller György lett, míg nettóban a legjobbakat díjazták kategóriánként.

A férfi „A” kategóriájában Vargha András, Kokol Ferenc volt az első kettő. A „B” kategóriában pedig Bacsa László, Kopcsó Gábor érdemelt tapsot teljesítményéért. A nőknél Szabó Szilvia diadalmaskodott, Kovácsné Földesi Katalin, illetve dr. Varga Irén előtt.

A szenioroknál Rothweil Gábor győzött, Horváth Joe-t és Szálasi Rudolfot megelőzve.  A legfiatalabbaknál pedig Nagy Ármin vette át az első díjat a junior kategóriában.

A főverseny mellett természetesen most sem maradhattak el a megszokott kiegészítő játékok sem.

A „Closest to the line” versenyt (10-es szakasz) Saághy Pál, míg a „Nearest the pint” (a 15-ösön) Ralph Müller elsőségével zárult. A legtávolabbra a nők között Lex Annamária, míg a férfiaknál Gulyás Gyula ütött.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés