A Novotel Golf Kupa sikere töretlen

Truong Thuc Anh nyerte a fődíjat

A szombat egyik kiemelkedő eseménye a tatai Old Lake Golf Clubhoz kötődött. A nagy múltú golfklub a Novotel Hotels-el közösen, immár 7. alkalommal rendezte meg a Novotel Golf Kupát. A remek hangulat garantált volt, a főszponzor speciális Novotel cateringgel készült: először büfé reggelivel, utána a pályán snack-kel, pezsgővel és alkoholmentes frissítővel várták a résztvevőket. A bruttó kategória mellett, vegyes és nettó kategóriákban is díjazták a játékosokat. A nyeremények összértéke 2 millió forintra rúgott.

A játék Stableford formában, 18 szakaszon zajlott, az élen késhegyre menő küzdelemmel. Dr. Csepregi László és Hietala Ilkka végig fej-fej mellett haladt és csupán egy ütés döntött a győzelem sorsáról. A bruttó győztes végül dr. Csepregi László lett.

A 7 kategóriában zajló verseny díjazása most is kiemelkedő volt. A nyertesek a Novotel Hotels és az Accor más szállodáiba szóló voucherek-kel lettek gazdagabbak, amelyek európai nagyvárosokba, köztük Londonba, Párizsba, Zürichbe, Berlinbe, Osloba, Bukarestbe, illetve Magyarországra érvényesek.

A verseny fődíja, (4 nap 3 éjszakás pihenés a párizsi Mercure Tour Eiffel Hotelben, a 2 főre szóló repülőjegyeit az Air France biztosítja) sorsolás útján dől el az eredményhirdetésen résztvevő játékosok között! A legszerencsésebb Truong Thuc Anh volt.

A főverseny mellett természetesen most sem maradhattak el a megszokott kiegészítő játékok:  a Longest Drive-ot Toma Imre, míg a Nearest-to-the-Pint-et Berkes Zoltán nyerte.

A telt házas eseményen mindenki nagyon jól érezte magát. A tatai klub igazgatónője, dr. Bábos Réka is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni:

„A hangulat, a szervezés és a körítés fantasztikus volt. Jó volt látni a sok mosolygós arcot a pályán és azon kívül is. Minden nagyon gördülékenyen ment. Igaz ez a PC Caddie-re is, amely tökéletesen működött. Köszönöm mindenkinek a részvételt!”

Díjazottak:

Bruttó I.Dr. Csepregi László

Nettó férfi A

1. Simon, Balázs

2. Tuba, Péter

3. Hideg János

Nettó férfi B

1. Asai Tohru

2. Üveges Zoltán

3. Yoshihiro Hara

Nettó junior

1. Koharek Anna

2. Zink Laura

3. Zink, Flóra Gerda

Nettó női

1. Turkovics, Ilona

2. Skrihár-Nagy Melinda

3. Schaffer Zita

Nettó Férfi A

1. Rózsavölgyi, János

2. Hwang Seong Hak

3. Hietala Ilkka

Nettó Férfi B

1. Dinh Xuan Tho

2. Suntio Matti

3. Básti Gyula

Senior nõ

1. Truong Thuc Anh

2. Kovácsné Földesi, Katalin

3. Oroszné Vecsey Gabriella

Rabbit

1. Tran Mai Lan

2. Stern Lea Sára 

3. Vati András

Nearest-to-the-Pin

Berkes Zoltán

Longest Drive

Toma Imre


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés