Magyarok a szlovák és spanyol dobogón

A szlovák footgolf tour harmadik fordulójában Simonyi Gábor a második helyen zárt, a 45 éven felüliek között hét magyar végzett a top 10-ben. A spanyol bajnokság második állomásán Tajtyi Róbert egy rúgással maradt el az abszolút dobogótól, de a szeniorok között bezsebelte az aranyat.

A nagysurányi szlovák bajnoki fordulóban ismét szép számmal álltak magyarok az elrúgóhoz, hogy a FIFG 100-as versenyen értékes ranglista pontokat szerezzenek. A legjobban ez a FOB 1. fordulóját is nyerő Simonyi Gábornak (FTC, fenti képen) sikerült, aki -15-ös eredményével Tomas Bartko mögött második helyen zárt. Klubtársai, Mayer Zoltán és Balán Zoltán csupán egyetlen rúgással maradtak el tőle és érték el a harmadik legjobb eredményt végül négyes holtversenyben. A szeniorok között Balogh Tibor (Royal) bizonyult a legjobbnak vasárnap, Biró László (Outsiders) és Karakas Attila (Academy) osztozott a második, illetve harmadik helyen. Rajtuk kívül még négyen is befértek a legjobb tízbe.

EREDMÉNYEK

A Campeonato de España, a spanyol bajnoki sorozat második, FIFG 100-as besorolású versenyét Jerezben rendezték a hétvégén. A kétszer tizennyolc szakaszos viadalon közel százan vettek részt. Tajtyi Róbert (BFGT, lent) a negyedik helyen zárt -8-as eredményének köszönhetően, míg a szeniorok között nem volt jobb nála. Fia, Ákos a juniorok első helyét kaparintotta meg, ami abszolútban a 45. pozíciót jelentette számára.

EREDMÉNYEK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés