A hét utolsó napja legyen Balatonudvarié!

A golfozók érdekeit szem előtt tartva, a Balaton Golf csapata vasárnap rendezi meg a hagyományos, több mint 10 éves múltra visszatekintő, Balaton Golf Kupa sorozat I. fordulóját. A vasárnapi időpont nem véletlen, hiszen igyekeztek, olyan dátumot választani, ami nem ütközik más versenyekkel. A három fordulóból álló tour nyitóversenyén a legjobbakra gyönyörű kézműves kerámiák (Lengyel Zsuzsa alkotásai), ajándékutalványok (Bottega del Tartufo Delikátesz, prémium kategóriás kézműves olasz alapanyagok forgalmazója) várnak, valamint a játékosok által tavaly leszüretelt szőlőből készült RANGE BOR lesz a díj.

A főverseny mellett természetesen most sem maradhatnak el a megszokott kiegészítő játékok sem. Ilyen lesz a tavaly életre hívott „Closest to the line” verseny a 10-es szakaszon vagy a már jól ismert „Longest drive” (a 3-ason), illetve a Nearest the pin (a 15-ösön). Ezek a próbák a megszokottakhoz képest új szakaszokra költöztek.

Fontos kiemelni, hogy a PC Caddie felületén már ott van a verseny, ahova a klub által kiküldött felhasználónévvel és jelszóval belépve, minden fontos információ megtalálható a megmérettetéssel kapcsolatban, a versenykiírástól kezdve, az ebédmenün át a startlistáig, ami szombaton lesz nyilvános.

Nagyon fontos információ továbbá minden érdeklődő számára, hogy nevezni egészen péntek délig lehet úttörő módon (versenykiírás ITT). Nem titkolt céljuk ezzel, hogy a korai startlistával mindenki megfelelő időben tudjon tájékozódni az indulásról.

A fentiekből is jól látszik, a hosszú hétvége vasárnapján ismét érdemes a Balaton Golfot választani. Biztosak lehetünk benne, hogy a csodálatos környezetben elterülő 18 lyukú golfpálya most sem okoz majd csalódást. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés