Nyerjen párizsi utat Tatán!

 

A verseny díjazása, most is kiemelkedő lesz!

A szombat egyik kiemelkedő eseménye a tatai Old Lake Golf Clubhoz kötődik. A nagy múltú golfklub a Novotel Hotels-szel közösen, immár 7. alkalommal rendezi meg a Novotel Golf Kupát. A remek hangulat garantált, a főszponzor speciális Novotel cateringgel készül: először büfé reggelivel, utána a pályán snack-kel, pezsgővel és alkoholmentes frissítővel várják a résztvevőket. A bruttó kategória mellett, nettó kategóriákban is díjazzák a játékosokat. Igazi nyereményeső várható!

A játék Stableford formában, 18 szakaszon zajlik majd. A verseny díjazása, most is kiemelkedő lesz. A Novotel menedzsmentje úgy szervezte a versenyt, - eleget téve a játékosok kérésének – hogy az idei évtől a szeniorok mezőnye is két csoportra oszlik. Ennek értelmében, 7 kategóriában ajándékozzák a (külföldi és magyar) versenyzőket, és a Novotel Hotels szállodáiba szóló- voucherek-kel ajándékozzák meg a nyerteseket.

A verseny fődíját, (egy párizsi hétvégét 2 fő részére: 2 éj/ 3 nap) a főszponzor, az utazáshoz szükséges repülőjegyeket- a rendezvény kiemelt támogatója- az Air France biztosítja.

A HCP módosító versenyre a jelentkezéseket egészen péntek 14:00 óráig tehetik meg az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: (+36)-34-587-620, 06-30-74-72-703 (Club recepció);

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés