GCT: Rekordbeállítás Koplányitól

A GCT Tour nyitányát - remek teljesítménnyel - szenior válogatott golfozónk, Koplányi Tibor nyerte. +3-as eredményével beállította eddig rekordját, amit tavaly a Kisorosziban rendezett Golfcsütörtökön állított fel. Arra voltunk kíváncsiak, milyen titok övezi ezt a teljesítményt.

„Nincs benne semmi titok. Máriavölgyben szélesek a fairway-ek, így egy kisebb hiba is belefér. Amikor azonban az ember a green közelében ér, ott kell nagyon koncentrálni. A chip-jeim jók voltak, nem beszélve a puttjaimról, hiszen három puttom nem is volt, ami Máriavölgyben nagyon ritka. Ez lehetett a siker kulcsa. Emellett dolgozott bennem a revans, ugyanis tavaly nagyon rosszul játszottam a sorozatban.

Őszintén szólva, érlelődött, mivel idén a kisoroszi versenyek alkalmával már éreztem, bennem van egy jó eredmény, csak egy kicsi kell hozzá. Most minden összejött. Remélem hasonlóan folytatódik a szezonom, ahol a kiemelt cél a válogatott versenyek” – nyilatkozta lapunknak Koplányi Tibor, aki hozzátette a GCT az egyik legjobb versenysorozat, amely egyedi, értékes díjaival és közösségformáló hangulatával válik különlegessé.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés