Vigyázz, kész, Zala Springs!

Összegyűjtöttük a közeljövő legfontosabb programjait a Zalacsányból. Április 1-én, vasárnap tojásgyűjtés, majd Gianni Annoni és Alessandro Manna hozza el az olasz konyhát Zalacsányba. Majd alig két hét múlva (április 14.) pedig az idei Race to Zala Springs versenysorozat első fordulóját rendezik.

 

Április 1., 11:00–15:00: Húsvét vasárnap, jöjjön el egy családi programra a Zala Springsben. A gyerekekkel kézműveskedünk, délután pedig közösen megkeressük a golfpályán elrejtett tojásokat, ajándékokat. Séfünk büfé menüvel várja Önöket! A gyerekeknek a programon a részvétel ingyenes.
Büfé menü 3990ft/fő gyerekeknek 6 éves korig ingyenes.

Előétel:
Rétes tésztában sült camembert
Leves:
Csirkeleves zöldségekkel
Főételek:
Grillezett csirkemell aszalt paradicsomos risottoval
Zala Springs Burger
Desszert:
Házi kuglóf

On Easter Sunday, come to a family program to Zala Springs. We will craft with children and in the afternoon we will jointly find the eggs and gifts hidden on the golf course. Our chef awaits you with a buffet menu! Children are free to participate in the program.

 

Április 6., 16:30–20:00: Pasta e Basta workshop a Zala Springs Golf Resortban. Gianni Annoni és Alessandro Manna az igazi olasz tészták világába fognak minket elkalauzolni. Amire a résztvevőknek készülnie kell isteni tészták, szuper olasz hangulat és a Nagymamák fortélyai amit Gianni és Alessandro mutat meg nekünk!

A foglalkozás betekintés nyújt a hamisítatlan olasz tészták világába és tanulás közben igazi élményekkel gazdagodik a résztvevő. A workshop alatt különböző tészta ételeket készítenek a résztvevők Gianni és Alessandro vezetésével, majd ezeket az ételeket közösen megkóstolják!
A főzőiskola díja 23.900ft/fő
A részvétel jelentkezéshez kötött, (korlátozott számban) amit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 0620 403 49 60 -as telefonszámon tudnak megtenni.

Április 7., 20:00–23:00: Egy igazi olasz borvacsorával várjuk kedves vendégeinket! Gianni Annoni és Alessandro Manna hozzák magukkal az olasz alapanyagokat, és az olasz borokat amivel betekintést nyerhetünk az igazi olasz ízvilágba.
Isteni borok, isteni olasz ételek két elismert Séf tolmácsolásában!

Menü
Aperitivo
Prosecco della Casa” Giall’oro Prosecco di Valdobbiadene Superiore D.O.C.G. Extra dry
„Olasz ízek négy nagykövete”
(oliva olaj, paradicsom, parmezán sajt, sonka)

Első fogás
Donna Fugata „SurSur” Grillo 2016’(Sicilia)
Langyos polip burgonya ágyon

Második fogás
Ripasso della Valpoliccela Allegrini 2015’(Veneto)
Gianni paradicsom mártása „Benedetto Cavalieri” paccheri tésztával

Főétel
La Spinetta Nera di Casanova – Sangiovese (Toscana) 2013’
Toszkán vaddisznó pörkölt zöldségekkel

Desszert
Sessantanni Primitivo Di Manduria 2014’ (Puglia)
„Tiramisú másként”

A menü ára 24.990ft/fő ami tartalmazza a borsort, és a vacsora ideje alatti ásványvíz fogyasztást!
A részvétel jelentkezéshez kötött, (korlátozott számban) amit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 0620 403 49 60 -as telefonszámon tudnak megtenni.

 

Április 14., 8:00–16:00: Az idei Race to Zala Springs versenysorozat első fordulója 2018. április 14-én kerül megrendezésre. Minél több fordulón játszik, annál nagyobb az esélye megnyerni az éves tagságot a tombolán a versenysorozat záróeseményén. Minden fordulóban hole in one díjakkal várjuk. A nevezési díj 18.000 Ft, mely tartalmazza a green feet, az indulócsomagot és a verseny utáni étkezést.
Jöjjön és élvezze a játékot Európa egyik legjobb új golfpályáján.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés