Szeberényi: Minden készen áll a szezonnyitóra

Nívós és baráti hangulatú versenyek 2018-ban is!

A golfozók egyik közkedvelt pályája, a Pannonia Golf & Country Club március közepén kinyitotta kapuit a játékosok előtt. A hétvégén, március 31-én pedig már szezonnyitó versenyüket tartják. A klub idei terveiről és a szezon előkészületeiről, a hazai golf körökben jól ismert máriavölgyi golf klub egyik oszlopos tagja, Szeberényi Máté számolt be lapunknak.

 

 

HG Hogyan haladtok a szezon első versenye, a 4 fős texas előkészületeivel? A hagyományoknak megfelelően minden bizonnyal telt ház vár rátok…

- Elsődleges szempont volt, hogy a szokatlan téli időjárás után már március közepére a Pannónia nevéhez méltó pályával tudjuk várni a golfozókat, ez Laczkó Zolinak és csapatának köszönhetően sikerült is. Az eddigi visszajelzések alapján a pálya - a hideg idő ellenére - kifogástalan állapotban van, így készen állunk a szombati szezonnyitóra! Az említett időjárási körülmények miatt a legtöbb Klubbal egy napon tartjuk a szezonnyitónkat, ennek ellenére már szép számmal jelentkeztek a versenyre, amelyen igyekszünk – kihasználva a húsvéti ünnepet - meglepni a hozzánk látogatókat.

HG Milyen újdonságokkal, érdekességgel készültök erre az idényre?

- Igyekszünk folyamatosan figyelni a vendégkörünk igényeit, ennek megfelelően frissítettük az étlapunkat, a népszerű versenyeinket és versenysorozatinkat tovább fejlesztjük. Április közepétől újra elindítjuk a Pannónia Klubnapot, valamint új hétköznapi akcióinkkal színesítjük a golfozók választási lehetőségeit.

HG Milyen kiemelt versenyekkel, társasági eseménnyel várjátok idén a golfozókat?

- Mindenképp kiemelt, az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Pannónia Challenge Tour, amely idén 3 ranglista versenyből, zárásként pedig a két napos Pannónia Masters Klubbajnokságból áll majd. Említettem a szerdai Pannónia Klubnapot, visszatér hozzánk az Audi Quattro Golf Cup, a Golfkupa a Fenntartható Jövőért, valamint a 2016-ban életre hívott Pannónia Nation’s Cup, amelyet szintén felfrissítünk egy új játékformával.

Elhatároztuk, hogy a Magyar Golf Szövetség sportág népszerűsítési programjával összhangban nyílt napokat szervezünk, az elsőt április végére tervezzük. A Szövetség oktatási programját további lépcsőfokok hozzáadásával egészítjük ki, így meggyőződésünk, hogy az utóbbi évek egyik legjobb kezdeményezésének új golfozók személyében kézzelfogható eredménye lesz.

HG Volt-e valamiféle változás a csapatban, illetve fejlesztés a pályán, vagy körülötte?

- Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy évről-évre stabil és összeszokott csapattal tudunk dolgozni, úgy a pályán, mint a klubházban. Ezt a vendégeink is értékelik, ki ne szeretné a saját klubjában, hogy már-már szó nélkül érkezik úgy a kávé, üdítő, ahogy azt az adott vendég szereti?!

A szolgáltatásainkat folyamatosan igyekszünk fejleszteni, ehhez egy újabb lépés a Pannónia Junior Golf Akadémia és Képzési Központ, amelynek a kivitelezése már január elején megkezdődött.

HG Te miként készülsz az idei év kihívásaira? Köztudottan nemcsak a versenyszervezőként, de játékosként is jeleskedsz? Mik a céljaid idén a versenyszezonban?

- Minden év végén kijelentem, hogy jövőre többet szeretnék játszani, ez tavaly sem volt másképp, aztán amikor elkezdődik a szezon, kicsit borulni látszik ez az elgondolás. A nyitás környékén mindig rengeteg a tennivaló a klub körül, a Pannóniás dolgok abszolút elsőbbséget élveznek, így április közepéig nem igazán látom magam a klubházon kívül. Első lépésként szeretnék felkészülni a Magyar Kupára, utána felgyorsulnak az események, jön a Magyar Bajnokság; ezeken a versenyeken illene jól szerepelnem. Tavaly nem igazán jött ki a lépés a szövetségi versenyeken, idén szeretnék ismét - lehetőség szerint- dobogóra állni, de a dobogónál is fontosabb, hogy élvezzem a játékot!

A startlistáról és az eredményekről a Pannónia különböző oldalain tájékozódhat. Versenybeszámolóval természetesen jelentkezünk a hétvége folyamán!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés