Bábos Réka: Telt ház a jubileumi Húsvét Kupán!

Maximális létszám az idei, 20. Húsvét Kupán is! A megszokott gazdag vendéglátással várják a vendégeket hagyományos menetrenddel – nyilatkozta lapunknak a tatai klub igazgatónője, Bábos Réka, aki kiemelte, hogy a startlistát, és az összesített eredményeket a weboldalukon (www.oldlakegolf.com), illetve a facebookon is közzéteszik!

„Az előző évek hagyományait örökítjük tovább. A Rózsavölgyi János által szervezett verseny az ízletes húsvéti sonkákért, 10 órakor veszi kezdetét Shotgun-nal. Ez az egyik legrégibb megmérettetés a versenynaptárban. Ettől is ilyen különleges. A tradíció ereje, ami összehozza a Húsvét Kupa résztvevőit! Szinte hihetetlen, hogy ez a jeles verseny (az egyik legnagyobb hagyományú magyar, amatőr golfverseny, amely – nem hivatalosan- a magyar golfidény megnyitó versenye, a szerk.!) már 20 éves, akárcsak a klub. Ez a jubileumi szám járja át majd az egész idényünket, amely szeptember 22-én, a ranglistával egybekötött rendezvényen csúcsosodik ki, amikor is méltó módon megünnepeljük a klub fennállásának 20. évfordulóját!”

Örömhír, hogy idén is telt ház lesz Húsvét Kupán, ahol a megmérettetés mellett számtalan program várja a golfozókat és családtagjaikat.

„Az Old Lake Golf Club és a hozzá tartozó Hotel szeretné felejthetetlenné tenni az ünnepi hétvégét a családok számára, ugyanis vasárnap gyereknappal készülünk(Részletek ITT!). Reméljük az időjárás is velünk lesz!

Szeretném hangsúlyozni, hogy a startlistát és az összesített eredményeket a weboldalon (www.oldlakegolf.com), illetve a facebookon is közzétesszük, valamint a Hungarian Golf Magazin különböző csatornáin is tájékozódhatnak a résztvevők!” – nyilatkozta lapunknak dr. Bábos Réka.

A tatai Old Lake Golf Club legújabb séfje, Bognár Krisztián is nagyon készül a hétvégére. Már húsvéti menüsorának olvasásakor is összefutott a nyál a szánkban:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés