Závaczki Máltán küzd a világranglista pontokért

 

Még csak márciust írunk, de Závaczki Bálint háromszoros junior bajnokunk már a harmadik külföldi versenyen vesz részt ebben az évben. Spanyolország és Portugália után, most Máltán versenyez (március 26-28.). Az idei évtől ez a verseny is világranglista pontot adó esemény lett, hiszen a szervezők három naposra bővítették a Málta junior Opent.

Ennek is köszönhető, hogy igen rangos mezőny gyűlt össze, az előző évektől eltérően. A 95 versenyző összesen 21 ország képviseletében vesz részt rajta. Bálint, miután betegen tért haza Portugáliából, a felépülés után az időjárás kegyetlensége miatt csupán beltéri gyakorlással tudott készülni a további megmérettetésekre. E beltéri gyakorlások alkalmával megpróbált minden szituációs lehetőséget kihasználni amelyet a beltéri edzés adhat. Alkalmanként a Trackman technológia nyújtotta információk is nyújtottak némi segítséget, ezzel is segítve a legjobb felkészülés lehetőségét.

Bálint számára még sohasem kezdődött ilyen korán a szezon, hiszen ilyenkor általában az év végi tanulmányi vizsgáira készül fel édesanyjával. Amiért mégis bevállalta ebben az időszakban a versenyek és a vizsgákra való készülés együttes nehézségeit, az a minél hamarabb játékba lendülés lehetősége. (teher alatt nő a pálma. szerk. ) Mint tudjuk, Bálint ebben az évben tölti be 16. életévét, így eddigi legkomolyabb szezonjában számtalan kiemelt verseny vár rá.

Az EREDMÉNYKET ITT követheti!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés