Szombaton nyit a Forest Hills

Már lehet jelentkezni a szezonnyitó Sonka Kupára!

Újabb pálya jelentette be a nyitást. A Bakony kincses ládájának nevezett zirci Forest Hills Golf & Country Club, március 24-én, szombaton nyitja meg kapuit a golfozók előtt, a 2018-as szezonban. A zirci pálya idén is színes programokkal és játékos csalogató rendezvénnyel készül. Rögtön itt van a szezonnyitó texas versenyük, azaz a Pápai Hús által támogatott Sonka kupa, amelyet április 7-én, szombaton rendeznek. A részletekről Kárpáti György klub manager számolt be lapunknak.

„A pályánk remekül áttelelt és jó állapotban áll a golfozók rendelkezésére a szombati (március 24.) naptól. A létesítmény innentől kezdve reggel 8-tól sötétedésig áll a játékosok rendelkezésére, természetesen a hozzá tartozó szolgáltatásokkal. A versenynaptárunk teljes egészében elkészült, amely az elmúlt évekhez hasonlóan színesre és érdekesre sikeredett (Versenynaptár ITT)” – tekintett bizakodva az idei évre Kárpáti, aki már nagyon várja, hogy április 7-én, a szezonnyitó versennyel hivatalosan is megkezdődjön a zirci versenyszezon.

„Minden készen áll a rajtra! Remélhetőleg nagyon sokan ellátogatnak majd hozzánk a Sonka Kupára. A név nem véletlen, ugyanis a verseny alkalmával a legjobb párosok a gyönyörű serlegek mellé kiváló minőségű sonkát is kapnak a Pápai Hús Kft. jóvoltából. A rendezvény családias környezetben, jó hangulatban eltöltött napot ígér minden kedves érdeklődő számára. Várjuk a jelentkezéseket egészen április 6., péntek 12:00-ig, személyesen a recepción, e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy telefonon +36 88/573 312” – zárta Kárpáti György.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés