Hideg Dani reflektorfényben

Abban nincs semmi különös, hogy Hideg Dánielt időről időre megkérdezzük, ám abban már igen, hogy ilyen fiatalon újabb mérföldkőhöz érkezett. Egy új klub, nevezetesen a Piestany Golf & Country Club jelentkezett be a magyar edző szolgálataiért. Dani némi hezitálás után igent mondott, így a 2018-as évtől Szlovákia egyik legrégebbi és legnagyobb hagyományokkal rendelkező klubjában edzősködik majd. Előrelépésként tekint új munkahelyére, ahol már megtartotta első sajtótájékoztatóját is.

„Remek érzés ennek a klubnak a kötelékébe tartozni. A pályát 1914-ben építették, tehát több mint 100 éves. Közel 400 tagot számlál a 9 lyukas pálya, amely több érdekes fejlesztéssel is készül idén. Az új tulajdonos,Andrej Mellen neve a garancia a sikerre, aki emellett egy golf utakra specializálódott utazási irodát is működtet. Ő volt például tavaly az egyik versenysorozatnak, az Amibus Tournak a szponzora is” – kezdte beszámolóját Dani, aki elárulta, maga Andrej kérte fel, hogy csatlakozzon.

„Amikor kiderült, hogy ő lett az új tulajdonos, felhívott, hogy szeretné, ha nála lennék edző a következő szezontól. Én némi gondolkozás után igent mondtam. Több nagyszerű emberrel dolgozhatok majd, ilyen például Peter Kadlícek, aki a híres Skalicai pályának volt eddig a menedzsere, most pedig nálunk fogja ezt a pozíciót betölteni, valamint edzőként, segédedzőként fog nekem segíteni” – tette hozzá Dani, aki nagy előrelépésnek tartja a klubváltást.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés