Húsvéti nyuszi hozza a Golf e-Kincsest!

Éld át újra 2017-et!

Beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő is. Nemcsak a természet éledezik és öltözik új ruhába, hanem a magyar golfélet is felébredt téli álmából. A klubok elkészítették versenynaptárukat, és a március 31-i tatai Húsvét kupával, a hagyományoknak megfelelően beköszönt a magyar golfidény. A szezonkezdet mindig sok jóval kecsegtet, a golfozás mellett, itt a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendárium online megjelenésének az ideje is. Idén Húsvéti ajándékként nyújtjuk át Önöknek, olvassa kedvenc klubjának teraszán egy kellemes hűsítő társaságában.

A szezon elején mindig eszünkbe jut, mit hozott számunkra az előző szezon. Kalendáriumunkban újraélhetjük 2017 legfontosabb eseményeit. Akár már ezek kapcsán is nyugodtan dobbanhat a szívünk. A Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának elektronikus változatával ezt is újra átélheti. Kattintson!

(KÉP)

Kövessen minket idén is hungariangolf.hu oldalunkon, a Facebookon, illetve az Instagramon is, hiszen a Hungarian Golf Magazin mindenhol ott van és ott is lesz, ahol a golf jelen van, hiszen a közös cél az, hogy ne ítélkezzünk, hanem felemeljük a golfot: mert ez a Hungarian Golf Magazin küldetése.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés