Élmények Marokkóból

A 2016-os év edzője hamarosan visszatér Agadirba

Tóbiás Zsolt hazaérkezett Marokkóból, hogy egy hetet párjával és kisfiával, Olivérrel töltsön, aztán irány vissza Északnyugat-Afrikába, ahol újabb edzőtábor kezdődik.

„Az elmúlt két hét remek hangulatban telt. Ugyanott voltunk, ahol a GCT Agadir versenye, ez szintén hozzájárult a jókedvhez. Többen, például: Kovácsné Földesi Katalin és Kovács Titusz is rendszeresen edzettek velem a versenynapok után” – kezdte beszámolóját a Highland Golf Tour pro-ja.

„Több tehetséges juniorral dolgozhattam együtt még Marokkóban, akik remek formában várhatják a szezont. A Dickinson testvérek Dani (U10, U12) és Dávid a 2017-es Országos Junior Touron a kategóriájukban az első és a harmadik helyen végeztek. A cél az, hogy ezt az eredményt idén is megismételjék. Ott volt még Marót Mirtill is, aki most bontogatja szárnyait. A második héten pedig Behán, Tóbiás és a Királyi család voltak nálam” – értékelt a 2016-os év edzője, aki hamarosan ismét Marokkó felé veszi az irányt egy új csapattal.

„Pár napra hazajöttem. Nagyon hiányzott már a családom, így örülök, hogy velük lehetek egy kicsit. Pénteken pedig irány vissza, ahol törzsgárdát látok vendégül: Pethő Andrea, Csegezi László, Gyöngyössy István is jön, csak hogy néhányukat említsem. A program a szokásos lesz. Minden reggel másfélórás range játékkal kezdünk, majd pályajáték következik a Tikida Golf pályáján” – zárta gondolatait Zsolt, aki lapunknak elárulta, hogy Marokkó után egy kis pihenés következik, ugyanis március 27-én, egy másik család társaságában Spanyolországba utaznak.   

További fotókat Facebook- és Instagram oldalunkon tekinthet meg.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés