„Jó lesz már fürödni a napfényben”

Tony Benett kurzus az Academy Golf Clubban

Lugosi Balázs hamarosan Ciprus felé veszi az irányt, hogy megtartsa már hagyományosnak mondható edzőtáborát. Erről, valamint az Academy Golf Clubban a Tony Bennett által tartott a PGA of Europe továbbképzéséről számolt be lapunknak.

„Ciprusi táboraimban hagyományosan együtt lesz a versenyszezonra felkészítés, valamint az aktív kikapcsolódás: ugyanis a komolyan versenyző bogey- játékosoktól kezdve a néhány hónapja kezdőig, minden kategória képviselteti magát a csoportokban. Már nagyon várjuk az utazást, ez a nagy hideg kifejezetten rásegít a várakozásra, így még jobb lesz kiszállni a repülőből a 20 fokba” –mondta mosolyogva Lugosi Balázs, aki a február 22-i kurzusról is beszélt.

„Tony Benett a PGA of Europe oktatási bizottságának vezetője volt itt az elmúlt héten és 6 profi edzőnek egy intenzív továbbképzés-sorozat első állomását tartotta meg, mely végén vizsgával zártuk az első modult. A modulok célja, hogy a PGA of Europe által előírt szinten tudjunk részt venni a következő edzői évfolyamok felkészítésén. Ugyanis a magyar PGA az európai képzési rendszer ezüst fokozatán oktat (nagyon erős szint, jól példázza, hogy a cseheknél bronz fokozatú a képzés), ami Makszin Áron és Tringer László sokéves áldozatos munkájának köszönhető. Kimerítő, de nagyon hasznos volt a képzés, sokat tanultunk Tony Benettől” – nyilatkozta a közkedvelt Lugosi Golf Tour egyik megálmodója, amelyet idén is megrendeznek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés